Škatla s klasičnim pokrovom in dnom

Izdelek, katerega želite pakirati, natančno izmerite, ali nam ga pošljite po pošti, da škatlo prilagodimo meram izdelka.

BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 300,00 €

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

STROKOVNO
SVETOVANJE

ZAGOTOVLJENA
KAKOVOST

Potrebujete svetovanje pri pripravi dizajna?

Naročite se na brezplačno svetovanje.

Klasična škatla za pakiranje lažjih produktov.

1. IZBERITE OPCIJE

Categories ,
V obrazcu so napake. Prosimo, preverite obvezne podatke.
+ 22%DDV:
SKUPAJ:
Cene ni mogoče izračunati, prosimo pošljite povpraševanje.

Naloži datoteke za tisk:
FAQ EMBALAŽA / ŠKATLE

Ne, zaradi transporta in manjše porabe prostora vse škatle oddamo nesestavljene. Zlepljeni so le vsi lepilni zavihki pri škatlah katere potrebujejo lepljenje. Izjema so luksuzne škatle katere oddamo sestavljene.

Seveda, vse škatle so lahko nepotiskane. Osnovna barva valovitega kartona je belo/bela ali rjavo/rjava. Pri embalažnem kartonu je osnovna barva bela, lahko pa se za izdelavo škatel izbere tudi barvne in strukturirane nepremazne kartone.

Odvisno od količine in izbrane velikosti. Večino nepotiskanih škatel naredimo znotraj 5 delovnih dni. Pošiljanje ponavadi traja med 1 – 3 delovnih dni.

Na žalost ne. Poštnino se računa glede na težo in velikost paketa.

Za večino vrst škatel uporabljamo digitlani print z direktnim tiskom na valovit karton ali embalažni karton. Uporabljamo UV tehnologijo printa s CMYK + Lt.C + Lt.M + bela in offset tehnologijo s CMYK barvami. V kolikor je izbrana le ena barva tiska je embalažo možno narediti tudi v sito tiskarski tehniki.
Pri večjih količinah ali drugačnih dodelavah uporabljamo offset tisk in tiskovino lepimo na valovit karton ali ga direktno potiskamo. Možno je uporabiti pantone barve. Pri tem načinu izdelave škatel je možno narediti topli tisk, globoki tisk, 3D UV lak, lakiranje tiskovine. Embalažni karton lahko plastificiramo z različnimi vrstami plastifikacij (mat, sijaj, anti-scratch ali soft touch).

Na zalogi imamo vedno valovite kartone najvišje kakovosti in sicer:
E – val troslojni karton debeline 1,5 mm: belo/beli MKD 372 E, rjavo rjavi kraft kvaliteta EE val petslojni karton debeline 3,0 mm: belo/beli MKD 333.4 EE
Pri škatlah iz embalažnega kartona uporabljamo:
250g – 350g enostransko premazni karton in nepremazne strukturirane in barvne kartone proizvajalca Fedrigoni.

Ja, načeloma so vsi papirji in valovit karton narejeni v EU primerni za direkten kontakt s hrano. V kolikor bi škatlo uporabljali za hrano katera vsebuje veliko maščobe predlagamo, da v notranjosti škatel uporabite maščobo odbojni papir. Če je škatla potiskana tudi z notranje strani, vam direktnega kontakta s hrano ne priporočamo.

Preko interneta lahko oblikujete vse škatle.

Predlagamo, da natančno izmerite produkt, ki ga želite pakirati. Ker pri dimenzijah škatel vpisujete notranje mere, je dobro, da je škatla nekoliko večja kakor izdelek ki ga boste pakirali.

Izdelujemo škatle od 1 kosa naprej. Specializirani smo
za manjše in srednje velike serije.

Na voljo so vse velikosti v kolikor to dovoljuje sama konstrukcija škatle. Pri vpisovanju dimezij se vam pri nepravilni velikosti polje obarva rdeče.

Poleg najbolj tipičnih, ki so na voljo v spletni trgovini, izdelujemo tudi škatle po željah naročnika. Izdelujemo vse škatle po standardu FEFCO in nestandardne. Skratka, sporočite nam vaše želje in škatle prilagodimo vašim potrebam.

V kolikor želite, da je vložek narejen natančno po dimezijah in obliki vašega izdelka je dobro, da nam vaš izdelek pošljete po pošti. Ponujamo vložke iz embalažnega papirja, valovitega kartona in pene.

Pantone barve so na voljo le pri škatlah s tiskovino kaširano na valovit karton ali običajnem enoslojnem kartonu.

Seveda, vse škatle imajo opcijo tiska po notranji in zunanji strani.

V škatle lahko pakirate vse vključno s hrano. Načeloma se embalažni in troslojni karton uporablja za lažje izdelke (nekje do 5 kg), težje izdelke pa pakiramo v petslojni karton.

Seveda, vse tiskovine/škatle se lahko shranijo če ste registriran uporabnik.

Vsi napotki za pravilno izdelavo dokumentov so v povezavi: (link do strani z napotki – tu se lahko tudi naredi prenos PDF datoteke z napotki)
Načeloma se vsak dokument pred izdelavo ročno pregleda. Za nepravilno pripravo dokumenta ali napake v tekstu ne odgovarjamo. V kolikor v dokumentu pred tiskom najdemo morebitno napako vas o tem seveda obvestimo.


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: