Tisk v polah

BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 300,00 €

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

STROKOVNO
SVETOVANJE

ZAGOTOVLJENA
KAKOVOST

Potrebujete svetovanje pri pripravi dizajna?

Naročite se na brezplačno svetovanje.

1. IZBERITE OPCIJE

Category
V obrazcu so napake. Prosimo, preverite obvezne podatke.
+ 22%DDV:
SKUPAJ:
Cene ni mogoče izračunati, prosimo pošljite povpraševanje.

Naloži datoteke za tisk:
Za spletni izračun cene in nakup je potrebna prijava / registracija.

FAQ SPLOŠNO

V Sloveniji uporabljamo storitve Pošte Slovenije, v tujino pošiljamo s kurirsko službo GLS. Pošiljamo v vse države EU.

Poštnina je brezplačna za vsa naročila v vrednosti višji od 300 € (brez DDV).

Če je pri postopku izdelave tiskovine ugotovljena napaka z naše strani, vam lahko vrnemo del kupnine ali tiskovino v celoti ponovimo.
V kolikor je bil dokument neustrezno pripravljen reklamacije ne upoštevamo.
Reklamacija se ne upošteva tudi v primeru izgubljene ali poškodovane pošiljke. Pošiljko se lahko zavaruje na željo stranke. O tem nas prosim obvestite pred  izdelavo.

Da, vsa naročila, poslana preko pošte so opremljena s sledilno številko, ki jo lahko dobite preko elektronskega naslova (pri spletnih naročilih) ali nas kontaktirajte in vam jo bomo posredovali.

Če je skupen znesek naročila 300 € ali več (cena brez davka) je poštnina v Slovenijo ali tujino brezplačna. Za vse zneske pod 300 € se poštnina znotraj Sloveije obračuna pri prevzemu paketa. Višino plačila določa teža paketa/paketov.
Pri pošiljanju v tujino se obračuna cena skladno s cenikom kurirske sliužbe GLS.

Seveda, vse tiskovine lahko prevzamete v našem podjetju v Kranju.

Davek v Sloveniji se vedno obračuna in sicer s predpisano splošno davčno stopnjo 22 %. V kolikor se tiskovine pošilja v tujino in je naročnik identificiran z veljavno davčno številko, se predpisane davčne stopnje 22 % ne zaračunava.

Če je naročilo naročeno preko spletne trgovine, je možno plačati s kartičnim plačilom ali z bančnim nakazilom na TRR. Enako velja za vsa podjetja v tujini. Znotraj Slovenije je možno plačati tudi z gotovino pri osebnem prevzemu.

Ne, nakazanega denarja ne vračamo.

V obeh primerih nas kontaktirajte kar se da hitro. V kolikor tiskovina še ni bila narejena je možno spremeniti količino in dokument.

Vsi napotki za pravilno izdelavo dokumentov so v povezavi: (link do strani z napotki – tu se lahko tudi naredi prenos PDF datoteke z napotki)
Načeloma se vsak dokument pred izdelavo ročno pregleda. Za nepravilno pripravo dokumenta ali napake v tekstu ne odgovarjamo. V kolikor v dokumentu pred tiskom najdemo morebitno napako vas o tem seveda obvestimo.

Ne, spletni izračun cen je na voljo le registriranim podjetjim ali samostojnim podjetnikom. V kolikor želite izvedeti ceno posamezne tiskovine in se ne želite registrirati je potrebno poslati povpraševanje.

Ne, registrirajo se lahko le podjetja in samostojni podjetniki z davčno številko. Fizične osebe se ne morejo registrirati. Naročanje izdelkov poteka preko povpraševanja.

Pozabljeno kodo lahko resetirate s pomočjo vašega elektronskega naslova. Dobili boste e-pošto z vsemi navodili. V primeru nejasnosti nas kontaktirajte.

Vse izdelke lahko naročite od 1 kosa naprej.

Pri spletnem nakupu sem vam pred naročilom pojavi okvirni rok izdelave. V kolikor
potrebujete tiskovino do določenega roka nas prosim kontaktirajte in se bomo potrudili, da najdemo sprejemljivo rešitev.

Vsi dokumenti, ki so bili tiskani pri nas se hranijo v arhivu. Pri ponovnem naročilu nam dokumenta ni potrebno pošiljati ponovno, vendar nas o tem lahko le obvestite.

Seveda, vse tiskovine/škatle se lahko shranijo, če ste registriran uporabnik.

Pri vseh spletnih naročilih se avtomatsko generira koda za popust pri naslednjem naročilu. Pridobljena koda se vpiše v polje na strani blagajne. Kuponi se med seboj ne seštevajo in imajo veljavnost 90 dni.


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o: